Cursuri Excel

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cel mai probabil intelegi utilitatea MS Excel in munca noastra a tuturor de zi cu zi. 

Uite cum vedem noi cursurile pe acest subiect: nu e despre Excel, este despre timp. Vrem sa te ajutam pe tine si colegii tai sa lucrati mai eficient in Excel, sa faceti multe lucruri mai repede, dar si sa intelegeti facilitatile mai avansate pe care le ofera. 

Proces de invatare

Un curs despre Excel punctual are o eficienta limitata. Sunt multe informatii nou pe care la aflam, si pe care le si uitam in relativ scurt timp. De aceea, noi nu vrem doar sa le aratam participantilor cateva trucuri, vrei sa ii ghidam in cadrul unui proces de invatare care are urmatoarele etape:

 1. Evaluare initiala: inainte de a incepe cursul vrem sa intelegem cat mai bine atat nivelul participantilor, dar si nevoile acestora.
 2. Cursul propriu zis: in care ne axam pe acele lucruri care ne ajuta cel mai mult in viata de zi cu zi.
 3. Suport de curs: care contine in format video toate informatiile prezentate in curs.
 4. Sesiune de follow-up: pe care o planificam de cele mai multe ori la cateva saptamani dupa cursul propriu zis si in care nu punem accent pe informatie noua ci ne axam pe intrebari si practica.
 5. Informatii constante: participantii se pot abona la platforma excelninja.ro pentru a primi informatii noi despre Excel. 

Module

Cursurile pe care le organizam sunt foarte adaptate pe nevoile participantilor, pornim insa de la urmatoarele module.

 • Introducere in Excel (8 ore)
 • 7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Excel (4 ore)
 • Excel – Intermediar (8 ore)
 • Excel – Intermediar / Avansat (16 ore)
 • Excel – Avansat (8 ore)
 • Excel – Avansat / VBA (16 ore)

Clienti

Ne bucuram ca am avut sansa sa colaboram cu organizatii care investesc mult in angajatii lor. O parte dintre acestea le puteti vedea mai jos. 

Locatii

Majoritatea cursurilor de pana acum le-am organizat in Transilvania din motive ce tin de transport, mai exact in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Brasov. Am avut numeroase cursuri si in Bucuresti.

Ce spun participantii

Mai jos sunt cateva impresii culese de la cativa participanti la cursuri in trecut.

“Pentru cineva care are un nivel minim de cunoștințe în excel acest curs a fost foarte util, am învățat multe trucuri pentru a ne ușura task-urile.” – Rodica, Back Office Operator

“Super! Excelent! De mult căutam un astfel de curs, foarte bine structurat, foarte la obiect, explicat pas cu pas, fără Arderea Etapelor! Vă mulțumesc din suflet, a fost o șansă extraordinară să particip la acest curs.” – Madalina, Persoana Fizica Autorizata

“De foarte mare ajutor, m-a ajutat nu doar să folosesc excel, ci și cum să îmi organizez gândurile/task-urile mental. S-a pus accentul pe micile detalii care făceau diferența, pe care înainte le ignoram, apăsam “X” și mergeam mai departe. Consider că acest curs îmi va fi de mare folos pe viitor.” – Andrei, Recruiter

“A fost un curs foarte folositor, trainerul bine pregătit, îmi pare bine ca am participat la acest curs.” – Tibor, Manager