Curs Online Introducere in Power BI

urmatorul nivel in raportare

   Vezi promo

Volumul de date pe care le colectam in ziua de azi este tot mai mare. Desi MS Excel este o unealta foarte buna, de multe ori reuseste sa faca fata nevolilor noastre, fie din cauze ce tin de performanta, fie din cauza tipurilor de vizualizari limitate. De asta avem aplicatii de tipul Power BI, construite in special pentru raportare.

In acest curs online despre Power BI mi-am propus sa te ajut sa pui bazele si sa intelegi cele mai importante aspecte. Dupa ce finalizezi cursul ar trebui sa poti rula un proces de raportare de la inceput la final cu ajutorul Power BI.

Ce vei invata?

  • Conectarea la surse de date
  • Prelucrarea datelor cu ajutorul Power Query
  • Data model si legaturile intre tabele
  • Calcule: coloane calculate si masuri
  • Elemente vizuale

Pentru cine este acest curs?

Acest curs e pentru oricine are nevoie sa faca rapoarte complexe. Desi Excel-ul nu este o cerinta, ar ajuta daca ai intelege cum functioneaza un Pivot Table.

Testeaza

Vezi promo pentru mai multe detalii. Ca sa iti faci o idee despre stilul de predare, poti vedea mai jos gratuit cateva lectii demo.


Format

Durata

Acces

27 lectii video, pe care le poti parcurge in ritmul propriu. Peste 3 ore Nelimitat, oricand si de oriunde.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Au fost abordate elementele de baza ale Power BI intr-o forma accesibila. Pentru cineva care doreste sa-si faca o idee generala despre BI, e exact ce trebuie! Felicitari!"


"Pas cu pas, direct la obiect, acest curs este un punct de plecare perfect atunci cand incepi sa lucrezi in Power BI. Multumesc!" - Marius, Economist

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Daca alegi sa cumperi acest curs individual, il poti accesa pe termen nelimitat. Daca il iei prin abonamentul onLearn full access, vei avea acces la curs cat timp abonamentul este activ.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra, noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat. Daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum